Tillykke med fødselsdagen

Find inspiration til fødselsdagshilsen med vores 20 bedste bud på ‘Tillykke med fødselsdagen’ tekster, som du kan bruge til inspiration til fødselarens fødselsdagskort tekst.

Vi har sørget for ideer til alle typer fødselsdagskort. Uanset om det er til din kæreste, din bedste veninde, dine forældre eller kollega. Find en sjov tillykke med fødselsdagen tekst til fødselsdagskort, der passer til alle lejligheder.

Få sagt tillykke med fødselsdagen på den bedste og sjoveste måde. Her finder du tekst eksempler på nogle sjove måder, man kan få sagt hjerteligt tillykke med fødselsdagen på til en heldig fødselar, der fylder år! Der er både billeder og hilsner, som passer perfekt til ens mand, kvinde, søster, ens mor, far eller blot en kær og tæt ven eller familiemedlem. 

18 års fødselsdagshilsen
18 års fødselsdagshilsen

Sig hjerteligt tillykke med fødselsdagen!

Her kommer en række sjove og søde eksempler på, hvordan man kan sige hjerteligt og stort tillykke med fødselsdagen, på en hyggelig måde, som altid varmer ekstra hos fødselaren!

Sådan får du sagt tillykke med fødselsdagen med manér! Har du en kær ven/veninde eller et familiemedlem, der snart har fødselsdag, så er det vigtigt at du sender en fødselsdagshilsen, som er kærlig eller morsom. Det er en god måde at vise, at man ikke har glemt personen og de betyder noget for dig.

Jo mere personlig du kan gøre teksten jo bedre. Nedenstående skal ses som inspiration, men du er meget velkommen til at rette og tilføje i teksterne.

Kære Maria.
Hjertelig tillykke med fødselsdagen, håber du har en skøn dag og bliver fejret med maner.
Herfra sender jeg/vi et stort hurra.
Stort kram fra Pernille.

Et stort tillykke med fødselsdagen!
Håber du nyder det, og husker på at præcis denne dag er din.
I dag er det tilladt at bede andre om alt det, de plejer at forvente af dig 😉
Varme fødselsdags knus fra mig.

Kære Jesper.
Et stort tillykke med fødselsdagen.
Hvis nogle har fortjent en super dag og en hilsen herfra, så er det dig.
Nyd dagen, og husk den er din!
De bedste hilsner fra Morten

Stort tillykke skal lyde med den store dag!
Vi håber at du vil få en herlig dag, der er propfyldt med gode gaver og selvfølgelig en masse lækkert mad.
Mange fødselsdagsknus herfra.

Hip hip hurra,
Et stort tillykke skal det lyde, her fra mig/os.
Håber du har en skøn-herlig dag og bliver fejret med maner.
Mange fødselsdagsknus herfra.

Kære Asta,
I anledning af din store dag ønskes du hjerteligt tillykke herfra.
Du skal vide at vi tænker på dig, og håber at dagen bliver helt igennem fantastisk!
Mange fødselsdagshilsner fra Kenneth

Kære Alexander,
Hjerteligt tillykke med fødselsdagen!
Vi håber så sandelig at du bliver forkælet på den store dag.
Mange hilsner Matilde

Kære Kusine,
Der skal lyde et stort hurra fra os i forbindelse med din store dag.
Husk nu at det er din dag, og derfor er det i orden at nyde den fuldt ud, og glemme nogle a mange pligter for en gangs skyld!
Knus og mange varme fødselsdagshilsner fra os alle!

Kære Rasmus,
Håber du får en rigtig dejlig dag, som nydes med alle dem der står dig mest nær.
Et hjerteligt tillykke med dagen, skal derfor lyde herfra, og jeg håber du får den bedste fødselsdag, man kan håbe på!

Kære Morfar,
Stort tillykke med dagen. Husk på, at fødselsdagen ikke skal måles i år, men derimod i antal gode oplevelser!

Kære Alfred,
Der skal lyde en masse store Hurra herfra, fordi du er sådan en god ven! Jeg glæder mig til at komme og fejre dig senere og har taget en gave med, som jeg håber du vil synes om!

Kære Minna,
Et ekstra stort tillykke skal lyde med de 60 år. Det er selvfølgelig en ekstra stor ting at fylde rundt, så vi håber derfor at din dag vil blive fejret fuldt ud med din familie!

Kære Morten,
Vi vil ønske dig et stort tillykke med fødselsdagen. Dertil vil vi lige sige dig tak for det gode vejr – det kan jo kun være dig, der har sørget for det, med din altid gode og lune opførsel! Mange gange tillykke med dagen, og vi håber du får nydt den til den store guldmedalje!

Iiiiiiidag er det Oles fødselsdag,
Hurra hurra hurra.
Ok, så gemmer vi resten af sangen til du skal fejres senere i dag. Indtil da ønskes du et stort tillykke med dagen.
Mange fødselsdagskram fra os alle herfra.

Kære Anders,
Nej, du skal da ikke tro at du slipper for et ekstra stort tillykke herfra. Hvis nogle har fortjent et brag af en fødselsdag, så er det i hvertfald dig! Stort tillykke og mange kram herfra!

Det var et par søde og sjove måder at få sagt ordentligt tillykke med fødselsdagen på! Hvis du stadig gerne vil have bare lidt mere inspiration til at få sagt tillykke med fødselsdagen på den helt perfekte måde, så er der dog råd at hente endnu! For du finder nemlig herunder et par artikler, der er proppet med ideer, der henvender sig til bestemt målgruppe. Der vil fx være ideer til en sød Tillykke med fødselsdagen hilsen, der gør sig godt til fx kvinder, nogle der gør sig godt til mænd osv. 
Dette understreger også vigtigheden af, at prøve at målrette det man skriver, således at det rammer den person man skriver til så præcist som muligt. 
At sige Tillykke med fødselsdagen på en personlig måde er den bedste måde at gøre det på!

Fødselsdagshilsen til bedstemor
Fødselsdagshilsen til bedstefar

Hvordan skal man sende den?

tillykke med fødselsdagen

Før i tiden var der få muligheder at sende en skriftlig fødselsdagshilsen på: der gjorde man det på gammeldagsmaner og sendte således et brev afsted til fødselaren. I dag er der et væld af forskellige muligheder at benytte sig af når man gerne vil få sagt ordentligt tillykke med fødselsdagen. Nogle vælger at sende en sms over mobilen, mens andre vælger at ringe vedkommende op. Andre vælger selvfølgelig at benytte sig af Facebook, enten ved at sende en besked som alle kan se på fødselarens Facebook væg eller også kan man sende en fødselsdagshilsen i en privat besked.

Uanset hvad man vælger, så kan vi ikke understrege nok, at fødselaren altid vil blive glad for hilsenen. Det viser at man tænker på fødselaren. Som vi netop har nævnt er der er væld af forskellige muligheder, når man skal sende fødselsdagshilsenen, og mange vælger helt sikkert at bruge et online medie som eksempelvis Facebook, da dette utvivlsomt er den letteste løsning. Men man må dog ikke forglemme at et vaskeægte og gammeldags brev ofte vil være den bedste måde at overlevere fødselsdagshilsenen på.

GUIDE: De sjoveste indslag til fødselsdagen, som fødselaren vil elske!

Vi håber I får en dejlig fødselsdag!

Her til sidst er der bare at sige, at vi håber I får en dejlig fødselsdag, eller hvertfald får skrevet en god og sød fødselsdagshilsen til den heldige fødselar. Som nævnt før, så er dem mest optimale måde at bruge den liste på, at man ikke kopiere direkte fra den, men måske vælger at bruge nogle sætninger her og der, og på den måde får strikket en fødselsdagshilsen sammen, som er helt ens egen. Det er altid sjovt og hyggeligt at læse alle ens fødselsdagshilsner, og man skal huske at med Facebook modtager de fleste fødselarer en del fødselsdagshilsner. Derfor er det altid sjovt at gøre lidt ekstra ud af sin fødselsdagshilsen. Hvis man kan skille sig nok ud fra mængden så fødselaren vil huske ens fødselsdagshilsen bedst fra hele dagen, så ved man, at man har fået skrevet en fødselsdagshilsen, som sidder lige hvor den skal.

Det er iøvrigt værd at bide mærke i, at mange af disse fødselsdagshilsner er meget generiske. Med andre ord kan de altså bruges til næsten en hvilken som helst fødselar, uanset hvad man måtte fylde af år. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, men når man skal til at skrive sin egen fødselsdagshilsen bør man altid sørge for at få en lille sjov ting med ind om fødselarens alder. Hvis fx fødselaren fylder 25 kan man passende skrive, at man håber at han eller hun ikke får alt for meget kanel. Ligeledes kan skrive noget om at blive myndig og gå ind i de voksnes rækker hvis fødselaren bliver 18 år. Hvis vi befinder os helt i den anden ende af skalaen, kan det være en ide at skrive noget, der på en sjov måde prikker lidt til fødselarens alder. Vi har allerede inkluderet en række forslag, der gør netop det i fødselsdagshilsnerne oven over.